Skatīt katalogu
Atpakaļ uz blogu
07.02.2023

Jauns “Baltais” veikals Tukumā!

Blogs

Garšīgi un izdevīgi – Baltais Veikals gaida Tevi ciemos!
Ja gadās doties uz Talsiem, Ventspili, Kuldīgu, Kandavu vai citu vietu Kurzemē, iebrauc arī Tukumā, jo tur, Jelgavas ielā 7, ir atvēries Baltais Veikals! Lasi tālāk un uzzini, kā šī veikala apmeklējums var pārvērsties par ļoti izdevīgu un garšīgu piedzīvojumu!

Apmeklēt Baltais Veikalu ir izdevīgi
Baltais Veikals apmeklētājiem vēris durvis pavisam nesen – pagājušā gada decembrī. Šis veikaliņš pircējiem dod iespēju iegādāties ražotnes “Tukuma piens” produkciju nepastarpināti, tāpēc, attiecībā pret citiem līdzīgiem veikaliņiem, tam ir ļoti daudz priekšrocību:
vienmēr pieejami vissvaigākie produkti – tikko no rūpnīcas;
veikalā produktiem tiek nodrošinātas rūpnīcas cenas, apmēram 20% – 30% zemākas kā citos veikalos;
cenu akcijas – viena pēc otras.
“Esam priecīgi par ražotnes veikala atvēršanu, zinām, ka Tukuma iedzīvotāji to jau sen gaidīja! Šobrīd varam piedāvāt pašu svaigāko, gardāko un jaunāko “Tukuma piens” ražotnes produkciju par izdevīgākām cenām, to novērtē ne tikai Tukuma ļaudis, bet arī daudzi citi, kas iebrauc ciemos pa ceļam uz citām Kurzemes pilsētām vai dodoties no Kurzemes uz Rīgu,” stāsta uzņēmuma “Tukuma Piens” mārketinga vadītājs Armands Artihovičs.

Vai tiešām ir tik garšīgi, kā runā apmeklētāji?
Vaicāts par apmeklētāju atsauksmēm A. Artihovičs turpina: “Par piedāvātās produkcijas daudzveidību un cenām saņemam daudz labu atsauksmju, tāpat kā par mūsu produktu garšu. Kāds tur brīnums, ja piedāvājam tikai svaigākos piena un kulinārijas produktus – iecienītākās bulciņas un pīrādziņi pazūd ļoti ātri, kopumā kulinārija sastāda 60% no ikdienā pārdotā šajā veikalā. Par populārākajiem noteikti varam saukt speķa pīrādziņus, kafijas maizītes, kanēļa maizītes, Ukraiņu sočņikus, siera maizītes, eklērus, plātsmaizes, arī ar krēmsieru pildīti pipari ir pieprasījuma topa augšgalā. No ikdienas produktiem populārākie ir piens, krējums, janvārī īpaši pieprasīts bija sviests, jo tam bija ļoti laba cena. Arī turpmāk rūpēsimies par to, lai vajadzīgākās produktu grupas būtu pieejamas par izdevīgākām cenām. Sortimenta bagātību nodrošina tas, ka veikalā pieejams viss plašais ražotnē pieejamo produktu klāsts – pie mums var nopirkt ne tikai piena produktus un kūciņas, bet arī pankūkas, pildītas olīvas un piparus, biezpiena plācenīšus un citus gardumus! Veikals atvērās īsi pirms Ziemassvētkiem, zinām, ka daudzi izmantoja mūsu produkciju, lai papildinātu svētku galdu, par ko, protams, esam priecīgi un lepni.”

Kas šodien Baltais Veikala piedāvājumā?
Lai vienmēr zinātu, kas un par kādām cenām pieejams, aktuālāko informāciju par Baltais Veikala piedāvājumu ērti uzzināt FaceBook profilā vai šeit – zīmola Baltais mājaslapā, taču pats labākais, gardākais un izdevīgākais lēmums ir – braukt vai nākt ciemos uz Tukumu, Jelgavas ielu 7.
Gaidīsim!

Noderīga informācija:
Darba laiks: P.-P. 9.00 – 18.00; S. 9.00 – 15.00; Sv. Slēgts
Norēķini: tikai ar bankas karti

Pieteikties jaunumiem

Paldies par pieteikumu!

Nosūtīt atsauksmi

Paldies, Tava ziņa ir saņemta!

Nosūtīt sūdzību

Paldies, Tava ziņa ir saņemta! Tā tiks izskatīta 5 darba dienu laikā.

 

Visi personas dati tiks izmantoti tikai šīs sūdzības apstrādei un pēc tam tiks dzēsti.