Grieķu jogurta unikālās īpašības jau daudzus gadsimtus nodrošina tā īpašā un pamatos nemainīgā gatavošanas metode. Šis sevišķais jogurta ražošanas paņēmiens ļauj saglabāt jogurtā ļoti augstu kalcija un olbaltumvielu daudzumu. Tādējādi Grieķu jogurts iegūst biezāku, krēmīgāku konsistenci dabiskā un tīrā veidā - bez biezinātājiem, stabilizatoriem vai E vielām. BALTAIS Grieķu jogurts bez piedevām lieliski aizstās virkni citu piena produktu - krējumu, biezpienu vai parasto jogurtu, piešķirot ēdieniem jaunu garšas dimensiju.
Baltais Grieķu dzeramais jogurts ar mellenēm
330 gramiBaltais Grieķu dzeramais jogurts ar avenēm
330 gramiBaltais Grieķu dzeramais jogurts ar persikiem
330 gramiBaltais Grieķu jogurts ar persikiem
160 gramiBaltais Grieķu jogurts ar mellenēm
160 gramiBaltais Grieķu jogurts bez piedevām
400 gramiBaltais Grieķu jogurts bez piedevām
400 gramiBaltais Grieķu jogurts ar mellenēm
160 gramiBaltais Grieķu jogurts ar persikiem
160 gramiBaltais Grieķu dzeramais jogurts ar avenēm
330 gramiBaltais Grieķu dzeramais jogurts ar mellenēm
330 gramiBaltais Grieķu dzeramais jogurts ar persikiem
330 gramiBaltais Grieķu putots jogurts. Melleņu
115gBaltais Grieķu putots jogurts. Citronu
115g