24 minūtes
Sastāvdaļas:
1 iepakojums Baltais Turku jogurta
1 gab. nevārīta olu dzeltenuma
~2 ēdamkarotes miltu
~1 saujiņa rīsu
~3 šķipsniņas sāls
~3 šķipsniņas kaltētu piparmētru
1. Vāri rīsus 0,7l ūdens, līdz tie gandrīz mīksti;
2. Jogurtu, olas dzeltenumu, sāli un miltus samaisi;
3. Šai mazai pievieno 3 ēdamkarotes no ūdens, kurā vārās rīsi, samaisi;
4. Pievieno jogurta masu rīsiem un ūdenim;
5. Maisot vāri 5 minūtes, līdz veidojas viendabīga masa;
6. Pievieno kaltētās piparmētras;
7. Ļauj zupai 5 minūtes ievilkties;
8. Izbaudi autentisko maltīti!