SASTĀVDAĻAS (4.porcijas)
• 3dl Baltais Turku jogurts
• 500g maltās gaļa, 100 g bekons
• 2dl saldais krējums, 6 ēd.k. Čili mērce
• 1 ķiploka daiviņa, spiesta
• 1 burciņa šampinjonu, 50 gr sarīvēts siers
• 400gr makaroni
Pagatavošana:
Apcepiet bekona gabaliņus. Apbrūniniet malto gaļu un šampinjonus, pievienojiet ķiplokus, sāli un piparus.
Uzvāriet pastu un noteciniet ūdeni.
Uzvāriet krējumu, pievienojiet Baltais Turku jogurtu un čili mērci.
Sajauciet visu lielā, cepamā formā.
Pārkaistiet sacepumam sarīvētu sieru, lieciet cepeškrāsnī un cepiet 200 grādu temperatūrā, līdz viss siers izkusis un sacepums ieguvis zeltainu krāsu.
Pasniedziet ar garšīgiem salātiem.