Skatīt katalogu

Tapšanas process

← Turku jogurts

Baltais turku jogurts ir unikāls piena produkts, raudzēts ar īpašu jogurta baktēriju un izmantojot raudzēšanā termostata metodi. Termostata metode paredz, ka jogurta masa kopā ar ieraugu tiek iepildīta trauciņā, un trauciņš ar visu masu tiek ievietots siltumā. Ieraudzējoties siltumā, jogurts sabiezē un iegūst viengabalainu, maigu un krēmīgu konsistenci. Kad jogurts ir ieguvis nepieciešamo masas konsistenci, to atdzesē un jogurts ir gatavs lietošanai.
Baltais turku jogurts lieliski garšos salātos, mērcēs, kā piedeva gaļas ēdieniem, DIP mērcēs grila sezonā, kā arī desertos.

Pieteikties jaunumiem

Paldies par pieteikumu!

Nosūtīt atsauksmi

Paldies, Tava ziņa ir saņemta!

Nosūtīt sūdzību

Paldies, Tava ziņa ir saņemta! Tā tiks izskatīta 5 darba dienu laikā.

 

Visi personas dati tiks izmantoti tikai šīs sūdzības apstrādei un pēc tam tiks dzēsti.