Lai arī grieķu jogurtu A/S “Tukuma Piens” sāka ražot samērā nesen, pircēju lielā interese pierāda, ka arī šādiem nišas produktiem ir potenciāls. “Esam ļoti iepriecināti par Latvijas iedzīvotāju interesi un stabilo tirgus pieaugumu grieķu jogurtiem. Tieši tāpēc nolēmām piedāvāt vēl vienu eksotisku garšu, kas veikalos būs pieejama no maija beigām,” saka A/S “Tukuma Piens” mārketinga vadītājs Armands Artihovičs.
Jau no maija beigām lielveikalos būs iespējams iegādāties “Baltais” grieķu jogurtu ar vīģu, dateļu un rozīņu džemu. Līdz šim A/S “Tukuma Piens” ražoja grieķu jogurtus ar melleņu džema piedevu, medu un bez piedevām.
“Baltais” grieķu bez piedevu jogurtam ir palielināts olbaltumvielu daudzums, sasniedzot 9%, turklāt tajos ir arī zems tauku saturs. Savas unikālās receptes dēļ, olbaltumvielas nevis tiek pievienotas atsevišķi, bet gan sakoncentrētas. Šie produkti ir īpaši ieteicami cilvēkiem ar paaugstinātu slodzi, piemēram, sportistiem, jaunajām māmiņām u.c.
A/S “Tukuma Piens” ir viens no lielākajiem piena pārstrādātājiem Latvijā. Uzņēmums sadarbojas ar aptuveni 215 piegādātājiem, galvenokārt Kurzemē un Zemgalē, un ražo vairāk nekā 180 dažādus piena produktus, tostarp “Baltais Exporta” zīmola svaigos piena produktus, “Baltais EKO” zīmola ekoloģiskos produktus – jogurtus, biezpienu, krējumu, kefīru un citus. Uzņēmumā strādā aptuveni 250 darbinieku.