(Latviski) SASTĀVDAĻAS ( 12 gb.)
• 100g Baltais Turku jogurts
• 2 olas
• 100g šķidrais medus
• 50 g sviests vai margarīns
• 200g auzu pārslas
• 100g kviešu milti
• 1 ½ tējk. cepamais pulveris
• 1 ½ tējk. vaniļas cukurs
Pagatavošana:
Izkausējiet sviestu un ļaujiet tam atdzist. Saputojiet olas un medu. Pievienojiet Baltais Turku jogurtu un izkausēto sviestu. Maisīt mīklu līdz tā iegūst viendabīgu konsistenci. Nedaudz sasmalciniet auzu pārslas, pirms tam pievienojiet pārējās sastāvdaļas. Pievienojiet to mīklai. Ielejiet mīklu mafinus formiņās. Cepiet mafinus cepeškrāsnī 225 grādu temperatūrā 15 minūtes.