view catalog
Thursday June 28th, 2018

(Latviski) Turku zupu Yayla Çorbas

(Latviski) Receptes

(Latviski) 24 minūtes
Sastāvdaļas:
1 iepakojums Baltais Turku jogurta
1 gab. nevārīta olu dzeltenuma
~2 ēdamkarotes miltu
~1 saujiņa rīsu
~3 šķipsniņas sāls
~3 šķipsniņas kaltētu piparmētru

1. Vāri rīsus 0,7l ūdens, līdz tie gandrīz mīksti;
2. Jogurtu, olas dzeltenumu, sāli un miltus samaisi;
3. Šai mazai pievieno 3 ēdamkarotes no ūdens, kurā vārās rīsi, samaisi;
4. Pievieno jogurta masu rīsiem un ūdenim;
5. Maisot vāri 5 minūtes, līdz veidojas viendabīga masa;
6. Pievieno kaltētās piparmētras;
7. Ļauj zupai 5 minūtes ievilkties;
8. Izbaudi autentisko maltīti!

Subscribe to the News

Thank you for registration

Send references/Complaints

Thank you, we have received your message

Complaint

Thank you, we have received your message. It will be considered within 5 working days.

 

All personal data will only be used to process this complaint and will later be deleted.