view catalog
Sunday May 20th, 2018

(Latviski) GAILEŅU MĒRCE

(Latviski) Receptes

(Latviski) SASTĀVDAĻAS:
1. jaunie kartupeli
2. gailenes
3. žāvēta krūtiņa
4. sīpoli
5. sviests
6. Baltais Turku jogurts
7. milti
8. kāds jaunais sīpolloks vai dille
+ smaržīgie pipari, sāls
RECEPTE:
Vispirms uz uzkarsētas pannas liekam krūtiņu, to apcem līdz tā ir kļuvusi zeltaini brūna un ir iztecējuši tauciņi.
Pannas saturam beram klāt smalki sagrieztus sīpolus.
Kad sīpoli arī kļuvuši zeltaini, beram klāt gailenes un virus vāku, lai viss piecas- desmit minutes pasautējas.
Ņemam nost vāku. Sēnes, gaļa un sīpoli jau ir gana izsautējušies, tos tagad pacepam līdz šķidrums iztvaiko un nu tiem klāt var pērt ēdamkaroti miltu.
Apmaisam un masai pievienojam turku jogurtu. Daudzumu varam izvēlēties paši atkarībā no tā cik biezu mērci vēlamies.
Pievienojam timiāna šķipsniņu, sāli un piparu pēc ieskatiem

Subscribe to the News

Thank you for registration

Send references/Complaints

Thank you, we have received your message

Complaint

Thank you, we have received your message. It will be considered within 5 working days.

 

All personal data will only be used to process this complaint and will later be deleted.