view catalog
Sunday May 20th, 2018

(Latviski) Auzu pārslu mafini

(Latviski) Receptes

(Latviski) SASTĀVDAĻAS ( 12 gb.)

• 100g Baltais Turku jogurts
• 2 olas
• 100g šķidrais medus
• 50 g sviests vai margarīns
• 200g auzu pārslas
• 100g kviešu milti
• 1 ½ tējk. cepamais pulveris
• 1 ½ tējk. vaniļas cukurs

Pagatavošana:
Izkausējiet sviestu un ļaujiet tam atdzist. Saputojiet olas un medu. Pievienojiet Baltais Turku jogurtu un izkausēto sviestu. Maisīt mīklu līdz tā iegūst viendabīgu konsistenci. Nedaudz sasmalciniet auzu pārslas, pirms tam pievienojiet pārējās sastāvdaļas. Pievienojiet to mīklai. Ielejiet mīklu mafinus formiņās. Cepiet mafinus cepeškrāsnī 225 grādu temperatūrā 15 minūtes.

Subscribe to the News

Thank you for registration

Send references/Complaints

Thank you, we have received your message

Complaint

Thank you, we have received your message. It will be considered within 5 working days.

 

All personal data will only be used to process this complaint and will later be deleted.