view catalog

(Latviski) Tapšanas process

← Turkish Yogurt

(Latviski) Baltais turku jogurts ir unikāls piena produkts, raudzēts ar īpašu jogurta baktēriju un izmantojot raudzēšanā termostata metodi. Termostata metode paredz, ka jogurta masa kopā ar ieraugu tiek iepildīta trauciņā, un trauciņš ar visu masu tiek ievietots siltumā. Ieraudzējoties siltumā, jogurts sabiezē un iegūst viengabalainu, maigu un krēmīgu konsistenci. Kad jogurts ir ieguvis nepieciešamo masas konsistenci, to atdzesē un jogurts ir gatavs lietošanai.
Baltais turku jogurts lieliski garšos salātos, mērcēs, kā piedeva gaļas ēdieniem, DIP mērcēs grila sezonā, kā arī desertos.

Subscribe to the News

Thank you for registration

Send references/Complaints

Thank you, we have received your message

Complaint

Thank you, we have received your message. It will be considered within 5 working days.

 

All personal data will only be used to process this complaint and will later be deleted.