view catalog
Back to news
Friday November 22nd, 2019

Turkish yogurt. Mango

Jaunie produkti

(Latviski) Tāpat kā klasiskais Turku jogurts, arī šis produkts raudzēts ar īpašu jogurta baktēriju un izmantojot raudzēšanā termostata metodi. Jogurtam pievieno mango sulu, tad tas tiek iepildīta trauciņā, un trauciņš ar visu masu tiek ievietots siltumā. Ieraudzējoties siltumā, jogurts sabiezē un iegūst viengabalainu, maigu un krēmīgu konsistenci. Kad jogurts ir ieguvis nepieciešamo masas konsistenci, to atdzesē un jogurts ir gatavs lietošanai. Gards, mutē kūstošs Turku jogurts, ar mazāk kalorijām un vieglu mango pieskārienu. Gatavs baudīšanai uzreiz vai lieliski papildinās deserta ēdienus.

Subscribe to the News

Thank you for registration

Send references/Complaints

Thank you, we have received your message

Complaint

Thank you, we have received your message. It will be considered within 5 working days.

 

All personal data will only be used to process this complaint and will later be deleted.